Tuesday, September 2, 2008

David & Dolf Snowboardextravaganza

Zoals sommige van Jullie al weten is op de 13de van de maand september een Dolf En David Snowboard Extravaganza. Voor de mensen die het niet weten:

Het wordt een kapot leuke dag.

Daarnaast zijn de snowboarders van back in the days en het neusje van de zalm van de huidige snowboard generatie aanwezig om samen te snowboarden en de vibe van vroeger terug halen naar de baan van huizen! Je mag zelf invullen bij welke van de hierboven genoemde groepen behoort.

Het wordt een open wedstrijd, dus naast de genodigde rijders is er ook plaats voor inschrijvingen. Deze 2 groepen gooien we bij elkaar en iedereen kan lekker rijden waar en wanneer die wilt, op zowel slopestyle als big air. Tijdens het rijden worden goodies uitgedeeld aan mensen die lekker bezig zijn. Op het einde wordt er een beste back in de days rijder en een neusje van de zalm rijder gekozen door David en Dolf. Deze rijders, gekozen door david en dolf te herkennen aan hun haute couture, zal een fenomenale troffee uitgerijkt krijgen.

Na het snowboarden hebben we voor jullie een BBQ verzorgt om een bodem te leggen voor de after. Deze after wordt een feest met dj`s, drank, en alles waar een puber over droomt. Naast het snowboarden komen The Looks optreden en zijn er verschillende DJ`s aanwezig om iedereen van zijn dagelijkse behoefte muziek te voorzien!

Details:
- Programma:
Uitgenodigde rijders: welkom vanaf 16:30
Inschrijven: vanaf 16:00
Snowboarden: 17:00 tot 20:00
BBQ en prijsuitreiking: na 20:00
Afterparty: 21:00 tot �

- Datum:
Zaterdag 13 september 2008

No comments: